YouTube

youtube.PNG

No tots els vídeos “pujats” a aquest servei web són simples “bajanades” més o menys afortunades. Si escodrinyem, amb una mica de temps, trobarem molts vídeos que podem emprar en el desenvolupament dels continguts específics dels currículums de les diferents etapes educatives.

A tall d’exemple, i disculpeu els interessos particulars (veure la pàgina d’informació personal), ací teniu aquest vídeo sobre el metabolisme dels àcids nucleics

Però, no tot és biologia (o potser si?). Com a exemple, un altre vídeo; aquest, sobre la Sagrada Família de Barcelona – acabada – en una simulació 3D.

Un més; aquest sobre les fraccions, amb una música especial.

Hauràs observat que en la reproducció dels vídeos enllaçats pots veure el reproductor de YouTube juntament amb la resta dels components de la pàgina. És evident que això distreu l’atenció. Si vols, pots crear-te un reproductor personalitzat i un canal de vídeo propi i referenciar-los als enllaços dels blogs o dels llocs web.

Com a mostra, et presento el canal associat a un compte personal amb una llista de reproducció de vídeos per a la Biologia de 2n de Batxillerat i el reproductor que ha estat inserit en aquesta pàgina del bloc del VirsaTIC

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: